Csíráztatni való magok
-
BIO ADZUKI BAB CSÍRÁZTATÁSRA 90G
Édes, pikáns ízű, vesék működését serkentő. A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulinszabályzók,koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők. Jelentős vas- és fehérjeforrás. Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást.…
960 FtHűségpont: 9 pont -
BIO BROKKOLIMAG CSÍRÁZTATÁSRA 13G
A rendszeres csírafogyasztás egészségesebbé, erősebbé teszi, lelassítja az öregedést! Enyhén fűszeres. Gazdag ásványi sókban és vitaminokban. Különösen magas szinten tartalmaz ként. A kénnek a sejtekben rákmegelőző hatást tulajdonítanak.
960 FtHűségpont: 9 pont -
BIO DURUMBÚZA CSÍRÁZTATÁSRA 80G
BIO DURUMBÚZA CSÍRÁZTATÁSHOZ Értékes fehérje, vitamin, ásványi anyag és emésztést segítő rost komplex. Karotinoid vegyületekben gazdag, antioxidáns forrás.
960 FtHűségpont: 9 pont -
BIO FOKHAGYMA CSÍRÁZTATÁSRA 6G
A népi gyógyászatból is jól ismert növény a fokhagyma melyet számtalan betegség kezelésére ajánlják. A téli időben még inkább szükségünk van a hatóerejére így csíráztatva is magunkhoz vehetjük ezt a kiváló növényt. Az élő ételek…
960 FtHűségpont: 9 pont -
BIO HAJDINAMAG CSÍRÁZTATÁSRA 90G
Csírája főételként is felhasználható. Értékes adalék a kenyér tésztájához. Vitaminok: C, B-komplex, E Ásványi anyagok: vas, foszfor, kálium Magas fehérjetartalom, robolál, riboflavin és rutin-tartalma serkenti az agyat és erősíti az…
960 FtHűségpont: 9 pont -
BIO LENMAG CSÍRÁZTATÁSRA 80G
Igen jóízű csírákat kapunk, amivel reggeli müzlinket is gazdagíthatjuk. Áztatási idő: 4 óra Öblítés: naponta négyszer Csíráztatási idő: 2 nap Áztatási idő: 4 óra Öblítés: naponta négyszer Csíráztatási idő: 2 nap
960 FtHűségpont: 9 pont -
BIO LUCERNA CSÍRÁZTATÁSRA 40G
BIO LUCERNA CSíRÁZTATÁSHOZ A lucerna (ALFALFA) csírája lúgosítjá a vért és jótékony koleszterinszint csökkentő. A népi gyógyászatból ismert izületi gyulladáscsökkentő, reuma és köszvény elleni étrend-kiegészítő. Szoptatós anyáknál…
960 FtHűségpont: 9 pont -
BIO NATURGOLD TÖNKÖLYBÚZAFŰ HÁNTOLATLAN 1000G
Kiváló csíraképességű, életerős tönköly búzafű magok. A magokat mi magunk termeljük, hogy azok tiszták, egészségesek, kórokozóktól természetes módon védettek legyenek. Így szolgálhat ez a mag fogyasztójának értékes vitaminokat,…
1 085 FtHűségpont: 10 pont -
BIO NATURGOLD TÖNKÖLYBÚZAFŰ MAG HÁNTOLATLAN 500G
100% bio tönköly bio búzafű mag Kifejezetten búzafűlé kinyerésére szelektált, kiváló csírázóképességű, életerős tönkölyszemek. Vitaminokban gazdag csírát és tönkölybúzafüvet biztosít. Ha a búzát csíra formájában szeretnénk…
611 FtHűségpont: 6 pont -
BIO RÉDEI KERTIMAG BÚZAMAG CSÍRÁZTATÁSRA 50G
Feldolgozatlan termékek, amelyek egyetlen összetevőből áll, BIO BÚZAMAG. Tápanyag összetétel: Búza Zsír 1,8 g, szénhidrát 64,4 g, fehérje 14,4 g, energia1390 kj, kalória 331 kcal, rost, 1,7 g. Forrás: gyártó/forgalmazó 2015. április
419 FtHűségpont: 4 pont -
BIO RÉDEI KERTIMAG RETEKMAG CSÍRÁZTATÁSRA 30G
Feldolgozatlan termékek, amelyek egyetlen összetevőből áll, BIO RETEKMAG. Tápanyag összetétel: Búza Zsír 1,9 g, szénhidrát 60 g, fehérje 16,2 g, energia1280 kj, kalória 312 kcal, rost 1,8 g. Forrás: gyártó/forgalmazó 2015. április
786 FtHűségpont: 7 pont -
-
BiOrganik BIO búza 500g
Kiszerelés: 500g Összetevők: *bio búza *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Tápanyagtartalom (100g-ban): Energiaérték: 1457 KJ / 347 kcal Fehérje: 14,4 g Szénhidrát: 66,2 g…
470 FtHűségpont: 4 pont -
BiOrganik BIO lucernamag 200g
Összetevők: lucerna mag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.
1 440 FtHűségpont: 14 pont -
-
-
NATURA GÖRÖGSZÉNAMAG EGÉSZ 200G
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2- 4 nap. Csíra hossza: 6 mm (ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik). Főzés: max. 3 perc. Felhasználható grillfűszernek is. Magyar termék…
791 FtHűségpont: 7 pont -
RÉDEI KERTIMAG BROKKOLI CSÍRÁZTATÁSRA 15G
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 7 nap. Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július
786 FtHűségpont: 7 pont -
RÉDEI KERTIMAG LUCERNAMAG CSÍRÁZTATÁSRA 30G
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július
786 FtHűségpont: 7 pont -
RÉDEI KERTIMAG ZSÁZSAMAG CSÍRÁZTATÁSRA 30G
A magok csíráztatása: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy csíráztató üveget világos, de nem napsütötte helyre. Fontos, hogy kizárólag erre a célra forgalmazott magokat használjunk,…
786 FtHűségpont: 7 pont