Szejtán
-
ATAISZ SIKÉRPOR 200G
Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez... A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát.…
893 FtHűségpont: 8 pont -
ATAISZ SIKÉRPOR 500G
Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez... Kiszerelés: 500 g A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés…
2 022 FtHűségpont: 20 pont -
NATURA BÚZASIKÉR 250G
Szejtán, búzahús Felhasználható: kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek / 500 g)
1 039 FtHűségpont: 10 pont -
NATURA BÚZASIKÉR 500G
Szejtán, búzahús Felhasználható: kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek / 500 g)
1 829 FtHűségpont: 18 pont -
Naturmind búzasikér 250g
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű…
1 095 FtHűségpont: 10 pont -
Naturmind búzasikér 500g
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű…
2 017 FtHűségpont: 20 pont