Szejtán
-
Naturmind búzasikér 500g
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű…
1 015 FtHűségpont: 10 pont -
Naturmind búzasikér 250g
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva, vagy sütve a húshoz hasonló állagú és ízű…
579 FtHűségpont: 5 pont -
ATAISZ SIKÉRPOR 500G
Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez... Kiszerelés: 500 g A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés…
937 FtHűségpont: 9 pont -
ATAISZ SIKÉRPOR 200G
Búzahús készítéséhez, kenyérsütéshez... A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője, a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve: sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér, vagy más péktermék sütés utáni magasságát.…
509 FtHűségpont: 5 pont -
NATURA BÚZASIKÉR 250G
Szejtán, búzahús Felhasználható: kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek / 500 g)
580 FtHűségpont: 5 pont -
NATURA BÚZASIKÉR 500G
Szejtán, búzahús Felhasználható: kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek / 500 g)
935 FtHűségpont: 9 pont